سويسرول إقتصادي طري زي القطن بـ 3 نكهات مختلفة بالفيديو
السويسرول بالطريقة اليابانية من أنجح الوصفات اللي تعملوا فيها سويسرول جربوها مع الشيف هبة ابو الخير
المقادير لصينيه مستطيلة مقاس 25 * 38 تقدروا تستخدموا مقاس اكبر شوية لو حابين سمك الكيك اقل
المكونات
سويسرول الفانيليا:
5 صفار بيض
2 معلقة كبيرة سكر ( 30 جرام)
ملعقة صغيرة فانيليا ( 5 جرام)
رشة ملح ( 1 جرام)
4 معالق كبيرة حليب ( 60 جرام)
4 معالق كبيرة زيت ( 40 جرام)
2/3 كوب دقيق فاخر او للكيك
( 80 جرام)
نص معلقة صغيرة ممسوحة بيكنج بودر ( 2 جرام)
5 بياض بيض
5 ونص معلقة كبيرة سكر ( 80 جرام)
سويسرول الشيكولاتة:
4 صفار بيض
2 ونص معلقة كبيرة سكر ( 25 جرام)
معلقة صغيرة فانيليا ( 5 جرام)
رشة ملح ( 1 جرام)
60 مللي حليب ( 50 جرام)
3 معالق كبيرة زيت ( 30 جرام)
5 ونص معلقة كبيرة دقيق فاخر او للكيك ( 55 جرام)
2 معلقة كبيرة معيارية ممسوحة كاكاو خام غير محلي ( 15 جرام)
نص معلقة صغيرة ممسوحة بيكنج بودر ( 2 جرام)
4 بياض بيض
4 ونص معلقة كبيرة سكر ( 65 جرام)
سويسرول ريد فيلفت:
4 صفار بيض
2 ونص معلقة كبيرة سكر ( 25 جرام)
معلقة صغيرة فانيليا ( 5 جرام)
رشة ملح ( 1 جرام)
60 مللي حليب ( 50 جرام)
3 معالق كبيرة زيت ( 30 جرام)
5 ونص معلقة كبيرة دقيق فاخر او للكيك ( 55 جرام)
2 معلقة كبيرة معيارية ممسوحة كاكاو خام غير محلي ( 15 جرام)
ملعقة صغيرة ممتلئة لون أحمر غذائي
نص معلقة صغيرة ممسوحة بيكنج بودر ( 2 جرام)
4 بياض بيض
4 ونص معلقة كبيرة سكر ( 65 جرام)
الطريقة بالتفصيل من خلال هذا الفيديو:
التعليقات