أسرع تشيز كيك بارد بدون فرن في 10 دقايق | طبخات شهية

Header Ads

أسرع تشيز كيك بارد بدون فرن في 10 دقايق

أسرع تشيز كيك بارد بدون فرن في 10 دقايق

المقادير
:

" للقاعدة "

300 جرام بسكوت دايجستيف 

110 جرام( نصف كوب + ملعقة صغيرة) زبدة مذابة بحرارة الغرفة 

"طبقة التشيز "

300 جرام جبنة كريمي او لبنة كريمي 

كوب الا ربع ( 150 مللي)كريمة سائلة 

250 جرام شيكولاتة بيضاء مذابة 

كوب ونصف ( 380 مللي ) عصير مانجو مركز ثقيل 

ملعقة كبيرة ( 12جرام ) جيلاتين بودر 

ربع كوب ( 50 مللي ) ماء 

" للتزيين "

ربع كوب ( 70 مللي ) عصير مانجو مركز ثقيل

ملحوظة/ في حالة الرغبة بإستبدال الكريمة السائلة بكريمة بودر الكمية هتكون 3 باكيت كريم شانتية الباكيت  + كوب حليب كامل الدسم 

ملحوظة: الجيلاتين يوضع في ماء فاتر ويسخن لمدة ٥ دقائق في المايكرويف او على نار هادئة 

او يذاب في ماء ساخن ويقلب جيدا

ليست هناك تعليقات

أتستمتعين بالأكل ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك

يتم التشغيل بواسطة Blogger.