أسرع تشيز كيك بارد بدون فرن في 10 دقايق
المقادير:
" للقاعدة "
300 جرام بسكوت دايجستيف
110 جرام( نصف كوب + ملعقة صغيرة) زبدة مذابة بحرارة الغرفة
"طبقة التشيز "
300 جرام جبنة كريمي او لبنة كريمي
كوب الا ربع ( 150 مللي)كريمة سائلة
250 جرام شيكولاتة بيضاء مذابة
كوب ونصف ( 380 مللي ) عصير مانجو مركز ثقيل
ملعقة كبيرة ( 12جرام ) جيلاتين بودر
ربع كوب ( 50 مللي ) ماء
" للتزيين "
ربع كوب ( 70 مللي ) عصير مانجو مركز ثقيل
ملحوظة/ في حالة الرغبة بإستبدال الكريمة السائلة بكريمة بودر الكمية هتكون 3 باكيت كريم شانتية الباكيت + كوب حليب كامل الدسم
ملحوظة: الجيلاتين يوضع في ماء فاتر ويسخن لمدة ٥ دقائق في المايكرويف او على نار هادئة
او يذاب في ماء ساخن ويقلب جيدا
التعليقات