حلي الطبقات البارد منعش ولذيذ بدون فرن
صلصة المانجو ( Mango curd ):
كوب عصير مانجو مركز
نصف كوب سكر ( 200 جرام)
2 معلقة كبيرة عصير ليمون
2 بيضة
2 صفار بيض
نصف كوب زبدة باردة مكعبات صغيرة( 115 جرام )
مكونات الكريمة:
كوب الا ربع كريمة خفق ( 150 جرام)
كوب جبن كريمي ( 250 جرام)
3 معالق كبيرة سكر ( 40 جرام )
3 معالق كبيرة صلصة المانجو ( 40 جرام)
معلقة صغيرة ڤانيليا ( 5 جرام)
__________________
هنحتاج كمان بسكوت ليدي فينجر
وتنسيق البسكوت بكوب حليب + ربع كوب عصير مانجو
التعليقات