طريقة عمل مشروم وبطاطس روستد | طبخات شهية

Header Ads

طريقة عمل مشروم وبطاطس روستد

 مشروم وبطاطس روستد

نوع الأكلة: طبق جانبى | المطبخ: أوروبي | الشيف: شربيني | برنامج: الشيف - سي بي سي سفرة

المقادير

مشروم وبطاطس روستد
صدور رومي
فلفل ألوان
بصل
ثوم
كزبرة خضراء
زعتر
خل عنب
زيت زيتون
ملح – فلفل

خطوات التحضير
  1. افرمي البصل والثوم
  2. ضعي طاسة على النار بها قليل من زيت الزيتون وضعي فيها البصل والثوم المفروم
  3. اضيفي قطع صدور الرومي وقلبي حتى يتغير لونها
  4. قطعي البطاطس قطع كبيرة وكذلك البصل والفلفل الألوان والمشروم اضيفيها جميعها إلى الصدور مع رشة ملح وفلفل وقلبيها قليلا
  5. اضيفي الكزبرة الخضراء والزعتر وخل العنب وقلبيها جيدا ثم ضعيها في طاجن فرن وادخليها الفرن
  6. قدميها ساخنة 
وصفات ذات صلة بـ : طريقة عمل مشروم وبطاطس روستد

ليست هناك تعليقات

أتستمتعين بالأكل ومساعدة الآخرين بتقديم أفكار الطبخ؟ من فضلك أضيفي افكارك و تعليقاتك

يتم التشغيل بواسطة Blogger.