طريقة عمل مشروم وبطاطس روستد
نوع الأكلة: طبق جانبى | المطبخ: أوروبي | الشيف: شربيني | برنامج: الشيف - سي بي سي سفرة
المقادير
مشروم وبطاطس روستد
صدور رومي
فلفل ألوان
بصل
ثوم
كزبرة خضراء
زعتر
خل عنب
زيت زيتون
ملح – فلفل
خطوات التحضير
المقادير
مشروم وبطاطس روستد
صدور رومي
فلفل ألوان
بصل
ثوم
كزبرة خضراء
زعتر
خل عنب
زيت زيتون
ملح – فلفل
خطوات التحضير
- افرمي البصل والثوم
- ضعي طاسة على النار بها قليل من زيت الزيتون وضعي فيها البصل والثوم المفروم
- اضيفي قطع صدور الرومي وقلبي حتى يتغير لونها
- قطعي البطاطس قطع كبيرة وكذلك البصل والفلفل الألوان والمشروم اضيفيها جميعها إلى الصدور مع رشة ملح وفلفل وقلبيها قليلا
- اضيفي الكزبرة الخضراء والزعتر وخل العنب وقلبيها جيدا ثم ضعيها في طاجن فرن وادخليها الفرن
- قدميها ساخنة
وصفات ذات صلة بـ : طريقة عمل مشروم وبطاطس روستد
التعليقات